PRIJZEN

Asthanga yoga

•   Dynamische vorm van yoga.
•   Vaste serie van asana’s.
•   Diepe bewuste ademhaling.
•   Intense warmte wordt gecreëerd.
•   Intenser zweten dus beter ontgiften. 

Yin yoga

•   Langzame houdingen.
•   Ongeveer 5 min in elke pose.
•   Bindweefsel wordt gehydrateerd.
•   Stress en spanning dieper loslaten.
•   Stimulatie van Chi energie.

Do in

•   Oosterse meredianenleer.
•   Sterke focus.
•   Versterk energiecirculatie.
•   Do in = “Reis naar binnen”.

Didier De Bock

achtergrond

\

Orthopedagoog

\

Ex topsporter acrogym/ sport aërobics

\

800 u Yoga teacher

\

Trainer B BLOSO

YOU’VE GOT TO WANT IT MORE THAN YOU DON’T WANT IT.

What you think, you become

Yoga Testimonials

 

Yoga is not about self-improvement.

It’s about self-acceptance.

 

Ik ben Yvan, 49 jaar en geniet al zo ongeveer 10 jaar de yogales van Didier. Deze les is zeker geen zweverig gedoe maar een zalige belevenis voor lichaam en geest. Voor mij persoonlijk een ideale combinatie met het loop trainingen. Didier motiveert je om een beetje bewuster te worden van dagdagelijkse dingen en hoe er mee om te gaan. Een aanrader voor iedereen die een meerwaarde zoekt in ‘t leven en graag een beetje zweet samen met een toffe groep!

Yvan Van den Berghe 49 jaar

Ik moet dus al een eind terug in de tijd gaan met mijn geheugen voor m’n eerste yogales. Al jaren dacht ik eraan, voor ik bij jou terecht kwam , vele adresjes en telefoonnr’s vlogen in mijn tas, maar nooit werd het concreet. Ik had last van angststoornissen en hyperventilatie, vandaar m’n zoektocht , ik moest hier iets op vinden… In 2008 kwam ik in jouw yogalessen. De stap was gezet, tijdens de eerste les dacht ik, wat is me dat, alles bibberde en beefde, dit had ik totaal niet verwacht, dat zou niks voor mij zijn, zwakke schouders, merkte je op… Maar de week nadien was ik toch benieuwd en wou ik er terug bij zijn, en het eens op lange termijn bekijken. De ademhaling werd steeds beter, langer en dieper, ik kan ondertussen in angstige situaties terug vallen daarop, maar het blijft de aard van het beestje… Ik ben ondertussen in mijn 50ste levensjaar, en kwa leningheid sta ik er meestal beter voor dan vele van mijn collega’s, dat is zeker aan de yoga te danken! Ik ben blij dat ik er nog steeds kan en mag bij zijn, dat verbonden gevoel die ik met velen heb zonder veel woorden vind ik onmisbaar. Het is een warme sfeer, met fijne mensen bij wie ik ondertss. compleet mezelf kan zijn.

Nathalie Bekaert 50 jaar

Als jonge mama is dit mijn ultieme me time momentje in de week om mijn lichaam en geest weer op te laden. Het helpt mijn piekeren even naast me neer te leggen. Hoe moe ik me voor de les ook voel, als ik denk aan hoe goed ik s’nachts dan zal slapen en hoe fit ik me voel de dag nadien hoe meer gemotiveerd ik ben om te gaan!

Morgane De Bock 26 jaar

Mijn eerste voorzichtige stappen op de mat blijven me voor altijd bij. De sporthal Merelbeke enkele jaren terug, op aanraden van mijn goede vriend Yvan, met hulp van zijn mat. Daar stond ik dan, hevig onder de indruk van de yogi’s rondom mij en me zeer bewust van het niet kennen, kunnen van die schijnbaar eenvoudige vloeiende bewegingen, maar vastberaden .
Dit was een uitdaging. Het is en blijft nog steeds een uitdaging, telkens opnieuw en juist dit maakt yoga beoefenen zo aantrekkelijk voor mij. Het is nooit af, je kunt altijd verder blijven oefenen, balanceren. Yoga prikkelt de geest en het lichaam zonder saaiheid en voorspelbaarheid, waarvoor dank je wel Didier , dankzij jou is iedere les steeds een ontdekking.
Een oefening in geduld, aanvaarding, in ruimte delen met anderen, letterlijk en figuurlijk. Yoga is compleet, geest en lichaam. Voor mij althans. Namaste.

Sophie Leroy 47 jaar

Mijn eerste les, wat een confrontatie. Voor elke houding die niet lukte had ik wel een excuus. Zomaar plotse huilbuien.
Wat raakt er mij zo? Wat trekt er mij zo aan? Nu 10 jaar verder, veel boeken verslonden, is yoga een deel van mijn leven geworden. Ik sta veel bewuster in het leven. Ik voel en probeer te aanvaarden zonder excuus. Didier, ik ben je dankbaar dat ik dit mag voelen, telkens op een andere manier. Elke dinsdag kijk ik uit naar je les en dit met een fantastische groep vol positieve energie!

Hannelore Van Labeke 36 jaar

Mijn eerste kennismaking met yoga dateert van een 3-tal jaar terug. Via Yvan en Sophie een eerste keer eens geproefd in een heel beperkte kring. Nadien heb ik de stap gezet om samen met die vrienden deze yogalessen verder te zetten. Zo kwam ik terecht bij Didier, een leraar, die iedereen naar zijn eigen mogelijkheden en kunnen corrigeert en laat streven naar een ideale houding voor iedere pose. Als recreatief loper brengt yoga me enorm veel bij op gebied van een diepe stretching in de rug en benen. Zelf ben ik zeker niet van de lenigste en mijn gevoel voor evenwicht is ook niet optimaal. Dit is voor mij dus iedere les mijn grootste uitdaging en mag u dus ook niet tegenhouden. Elke yogales is verschillend en een absolute meerwaarde voor uzelf. Je beoefent de lessen volgens uw eigen mogelijkheden en kunnen. Je leert intenser omgaan met lichaam, geest en ademhaling. Bovendien wordt je iedere les meegenomen in de flow op gepaste muziek en omringd door de andere yogis. Na iedere les zal je ook meer relaxed en dieper genieten van jouw nachtrust. De beste stap die ik gezet heb om de confrontatie met mezelf aan te gaan. Heel fijn om iedere keer weer te kunnen genieten van deze les en deel uit te maken van deze fantastische inspirerende groep.

Kristof Van Den Abeele 43 jaar

De yoga van Didier spreekt me enorm aan omwille van de perfecte balans tussen kracht en flexibiliteit, de inspirerende sfeer en de uitnodiging om mezelf te ontplooien. De groep neemt me telkens weer mee in een flow van verschillende poses, op het ritme van de ademhaling. Met oog voor uitlijning en respect voor het lichaam wakkeren we onze energie aan. De confrontatie met mijn grenzen zag ik vooral als een uitdaging om te groeien en mijn veerkracht te verhogen. Je hoeft niet rustig of lenig te zijn, je hebt alleen het zelfrespect nodig om jouw lichaam en geest die kwaliteit te gunnen… Wat het met je doet, heb je zelf in de hand. Durf je openstellen voor deze unieke ervaring. Graag tot op de mat! 

Valerie Reybroeck 34 jaar

Ik zelf ben iemand die al 7 jaar aan krachttraining doe. Mijn focus lag in het begin enkel en alleen op bodybuilding en dus het vermeerderen van spiermassa zonder mijn vaardigheden daarbij te verbeteren. Na 4 jaar kwam ik op een plateau terecht waar ik nog nauwelijks vorderingen maakte. Ik wou meer controle krijgen over mijn lichaam. Door extra aandacht te geven aan mijn lenigheid en flexibiliteit heb ik een enorme verandering in mijn resultaat kunnen brengen. Yoga speelt hier een zeer belangrijke rol in. Ik voel dat ik mezelf blijf ontwikkelen, mijn trainingen verbeteren, ik krijg meer en meer controle over mijn lichaam bij alles wat ik uitvoer en nog beter, ik krijg meer en meer controle over mijn eigen gedachten in alles wat ik doe!

David Cornil 23 jaar

2 jaar geleden nam Nathalie mij mee om eens te proeven van de Vinyasa yoga bij Didier. Het was anders dan ik verwachtte, maar in een goede zin… Ik voelde meteen dat dit was wat ik nodig had in mijn jachtige leven; inspanning en ontspanning terzelfder tijd. De yoga liet mij bewuster omgaan met mijn ademhaling en de stress. Ik begon meer te relativeren en anders in het leven te gaan staan. Tevens werd ik opgenomen in een groep van warme en inspirerende yogis. Het is fijn om deze beleving elke week met hen te kunnen delen en dit onder begeleiding van een super coach. Namaste

Evelyn Tange 49 jaar

Neem contact met mij op of stel een vraag:

15 + 5 =